Adio, Coaja De Portocala! 5 cele mai bune Exercitii pentru celulita

În Ro sau de pe picioare: 90 la sută din toate femeile pielii de a lupta împotriva vicioase portocaliu. Cele mai bune mijloace: Exerciții speciale împotriva celulitei.

Indiferent de cât de mult vi se potrivesc: Acest lucru poate fi în continuare că există un pic de celulita de pe picioare si Fese. Vina schlaffere țesutului conjunctiv, care la femei de la natura. Nu irita pielea, dar despre dumneavoastră portocaliu, dar ce să fac! Cu ajutorul vizate de Exercitii pentru celulita, pielea devine din nou elastică și fermă. Prin puterea de formare construiește muschii si arde de grăsime – este ideal în lupta cu неэстетичные urme de lovituri.

foto35Speciale popa și picioarele Exerciții sunt cel mai bun remediu împotriva celulitei. Dar s-ar putea face chiar un pic mai mult. Atrage atenția asupra echilibrat, o dieta sanatoasa, cu o multime de produse proaspete. Bogate în zahăr produse alimentare si Fast-food, ar trebui să fie evitate.

În plus, un plus de bun pentru Exerciții de fitness împotriva celulitei: masaj și Dușul. În urma sânge la nivelul pielii, este stimulat.

Iata cinci Exercitii pentru celulita, cu care-i coapsele și antrenată de Fese. Luați de trei zile în timp de o săptămână, să între ele este întotdeauna mai bine o zi de odihnă, pentru ca mușchii să se poată recupera. Face Exerciții în calitate de циркуля, adică: de a Face fiecare Exercițiu timp de 1 minut și de a face, respectiv de 1 minut pauză până când trece la următorul Exercițiu. Fii cu ea prin cele cinci Exerciții pentru celulită, începeți din nou. Face un cerc de cel puțin trei ori, dar puteți găsi cât de des doriți să repetați.

Exercitii impotriva celulitei: Lunges

Lunges, astfel încât lunges, reprezintă o super-Exerciții pentru picioare și Fese, și, prin urmare, una dintre cele mai bune Exercitii pentru celulita. Aveți mai multe moduri de a face Lunges. Esti deja destul de sănătos, este nevoie de a complica lor de antrenament obligatoriu cu gantere.

Acest lucru se face astfel:

Stai drept, pe burta se vede silit și ferm de a face cu piciorul drept un mare fandare înainte. Nu atrage atenția asupra faptului că genunchiul iese din ciorap. Piciorul stâng șnuri de frumos, de profund, de genunchi poate de calm atinge pământul. Situația va reveni la poziția și se repetă Exercițiul cu piciorul drept în timp de 30 de secunde. Apoi se trece la piciorul stâng, și, de asemenea, a fost antrenată de 30 de secunde.

Exercitii pentru celulita: un zid de scaun

Împotriva coaja de portocala de pe Fese și de suprafață din spate a coapsei peretele scaunului este super bun Exercițiu.

Acest lucru se face astfel:

Liberă piața de perete, pentru a alege șnuri picioarele adânc, astfel încât ea ajunge la un unghi de 90 de grade și respinge în partea superioară a corpului spre perete. Strange-l ferm de catifea Po, dimpotrivă, strange burta si Fesele cu mult. Mainile se întinde înainte. 1 minut pentru a păstra.

Începătorii pot începe cu ei 2 x 25 de secunde cu 10 secunde de odihnă.

Exercitii impotriva celulitei: genuflexiuni cu Side-Kick

Genuflexiuni sunt, la fel ca Lunges, cele mai bune Exercitii impotriva celulitei de pe picioare și Fese. – Ești vesel, puteți să-l ia gantere sau kettlebell, pentru a complica antrenament.

Acest lucru se face astfel:

Deschide picioarele un pic mai mult decât șoldurile. Pe abdomen se vede silit și ferm pentru a merge în profunzime pentru a vă. Urmărește ca partea superioară a corpului rămâne în poziție verticală, și au ajuns la Fese Profund împinge înapoi – așa cum ai sta pe un scaun. La nivel înalt, la rândul său, face să vină în stânga și în dreapta cu piciorul o lovitură în lateral. 1 minut pentru a repeta.

foto36

Exercitii impotriva celulitei: podul

Podul este un excelent Exercițiu pentru Fese, dar, de asemenea, partea din spate a Coapsei devine mittrainiert.

Acest lucru se face astfel:

Intindeti-va pe spate, pune pe picioare cu un oarecare distanță față de Po. La picioarele flectate trebuie să formeze la aproximativ un unghi drept. Abdomen și Fese întinde solide și extrem ridică Fesele, astfel încât coapsele, Fesele și trunchiul formează o singură linie. Ridică și coboară-l timp de un minut.

Varianta pentru Avansati: fiecare Pune un picior pe un picior și de a face Exercițiul cu celălalt picior.

Exercitii impotriva celulitei: monopied-vă

Chiar mai obositor decât genuflexiuni pe două picioare genuflexiuni cu un picior. Dar este în valoare de acest одноногий opțiune este una dintre cele mai eficiente Exerciții în lupta cu celulita.

Acest lucru se face astfel:

Uita-te pentru o cutie, un fotoliu, o canapea sau o margine pentru Antrenament. Mai mici din zona, cu atât mai ușor se realizează un Exercițiu. Face cu piciorul stâng un pas mare înainte. Genunchi nu ar trebui să meargă dincolo de ciorap. Piciorul ei se va întoarce la cutie/marginea Canapelei. 30 de secunde La putere numai pe piciorul mic și Abbewegungen și trece apoi în termen de 30 de secunde pe piciorul drept.