Acasă căi de atac împotriva celulitei

Aproape fiecare femeie se confruntă cu mai mult sau mai puțin puternic de celulita. Deși este medical în condiții de siguranță, dar este pentru mulți pacienți o problema cosmetica, prin urmare, din nou și din nou încearcă să lupte cu o răzbunare adancituri de pe picioare, abdomen și fese. La urma urmei, așa-numita „coaja de portocala” este de multe ori greu și dificil de a elimina, prin urmare, este foarte atletic și bine proporționat, oamenii suferă. Posibil, cu toate acestea, influența severitatea urme de lovituri, precum și de a îmbunătăți bunăstarea personală. Vă vom arăta ce acasă căi de atac puteți utiliza împotriva celulitei cu ușurință și în mod eficient, de a face corpul lor atât la exterior cât și din interior ceva Bun.

În rezultat apare celulita?

foto33Cel puțin 80% din femei tipic de „portocaliu arată în grade diferite manifestări de piele adancituri” de pe coapse, fese, abdomen sau partea superioară a brațelor. Totodată, celulita nu este o problemă medicală, dar destul de un fenomen natural ale corpului feminin – nu afectează, prin urmare, barbatii de obicei.

Motivul pentru acest lucru în anumite caracteristicile anatomice ale, pentru că femeile au mult mai subțire piele, decât bărbații. În plus, tesutul Conjunctiv este exprimată la ei mai slab, așa cum ea trebuie să fie extensibil, pentru ca sarcina nu este deteriorat.

Factori de risc evita

Dar, chiar dacă, practic, fiecare femeie este supusă mai mare sau mai mică măsură, există unii factori care pot contribui la apariția de coaja de portocala. Acestea includ predispoziția genetică, Excesul de greutate, lipsa de exercițiu fizic, tensiune arterială scăzută, boli de varice, tulburări circulatorii sau modificări hormonale, de exemplu. În consecință, de exemplu, în ceea ce privește ereditare aspecte ale stării de sănătate este util să tipic „problema Femeii” într-o oarecare formă. În alte domenii poate depinde, dimpotrivă, foarte mult chiar, în ce formă inestetice urme de lovituri cu picioarele. Deosebit de eficient în combinație de exerciții fizice, o alimentație sănătoasă și în exterior, de obicei, se aplică, cu unele acasă căi de atac pot fi folosite împotriva celulitei favorabil și eficient.

Nutriție adecvată atunci când slabă a țesutului conjunctiv

Pentru a reduce la minimum enervant de coaja de portocala este echilibrat, o alimentație sănătoasă, cu o mulțime de fructe și legume este esențială. Evitați rapid pierdere în greutate, dimpotrivă, ar trebui să fie necesar, deoarece de grăsime după o astfel de „crash-dieta” se acumulează experiență, în conformitate cu scopul mai repede. Deoarece celulita apare, de asemenea, ca urmare a Закисления organismului, trebuie avut grijă, cât mai puțin acide produse, de exemplu, consumul de alcool, cafea, puternic băuturile îndulcite (de exemplu, Cola), proteine de origine animală, mâncăruri grase, cum ar fi cartofi prajiti sau chips-uri, și, de asemenea, făină albă, orez, paste făinoase și zahăr consuma.

În general vorbind, multe proaspete, coapte, fructe și legume ar trebui să fie consumate cu un nivel ridicat conținut de vitamina C (acid ascorbic). Căci acest lucru este necesar pentru producerea de colagen, important organică componentă a țesutului conjunctiv și a pielii. Mai ales ca este bogat în vitamina c, de exemplu, de macese, de catina se aplică fructe de padure, ardei gras, citrice și fructe de Padure, broccoli, varza de bruxelles și cartofi.

Pe lângă o alimentație sănătoasă și suficientă de Băut în lupta cu неэстетичные urme de lovituri deosebit de important. Ca un pumn formula de aproximativ 2,5-3 litri de apa sau ceai neindulcit, care ar trebui să bea, de a eșuate pentru deșeurile și toxinele din organism și de a face pielea să pară mai pline acționează acționează aici. Sucuri de fructe sau băuturi răcoritoare, cum ar fi Cola, Fanta etc. nu se potrivesc, cu toate acestea, deoarece favorizează celulita conținut ridicat de zahăr.

De bază cher Entschlackungs-ceai poate face un serviciu bun. Pentru aceasta, o lingurita de urzica si coada-calului vor überbrüht apă clocotită și acoperite cu zece minute înainte de final. Apoi ceaiul se vede silit-o zi, de trei-patru Ori distribuite băut.

Mișcarea ar trebui să fie

Cine vrea să lupte cu urme de lovituri pe piele, nu este completă fără sport. Pentru că organismul nu are suficient trafic, acest lucru duce la atonia musculară și tulburări circulatorii. Cel care se antrenează în mod regulat, dimpotrivă, activează metabolismul și permite, astfel, accelerând eliminarea toxinelor din organism și, prin urmare, mai dens țesut conjunctiv. În mod ideal, o combinație de cardio și puterea de formare, pentru că, în timp ce, de exemplu, jogging, Înot, ciclism sau de ardere a grasimilor de conducere roti, vor fi construite prin exerciții pentru dezvoltarea forței musculare și a țesutului conjunctiv подтянуты.

Un Exercitiu bun pentru celulita de exemplu, îndoiți genunchii, pentru a strânge Fesele și picioarele. Acestea ar trebui să fie efectuate încet, cu spatele drept, cu picioarele hip-lățime de umeri. Mâinile sunt întinse înainte, abdomen și Fese rămân încordate. O altă metodă eficientă Po-Exercițiu se realizează în așa-numitul „patru Labe „poziția”. Pentru a face acest lucru, du-te la partea de jos „în patru labe”, iar de sus și de Jos a mânerului în unghi drept, iar capul și spin alcătuiesc o linie dreaptă. Acum, la Expirație îndrepta mai întâi piciorul stâng înapoi și coborâți-l la Inhala încet să se întoarcă. Apoi Exercitiul se realizează cu ajutorul a doua picioarele și, în general, pe pagina de aproximativ zece Ori.

Masaj împotriva urme de pași

Sprijinirea masaj regulat poate fi un mijloc eficient. Căci în acest caz circulația se îmbunătățește și stimulează metabolismul, se poate constata că toxinele și deșeurile din organism în mod liber și mai ușor de eliminat din organism. Pentru cel mai bun efect de aplicație nu trebuie să fie prea ușor, și executate cu atenție, dar energic, are loc, de a stimula, de asemenea, straturile inferioare de piele.

O alegere bună poate fi, de asemenea, așa-numitul „ulei de Argan”, care este extras din semintele galbene de fructe de Padure Arganbaums și este cunoscut pentru a menține pielea netedă și elastică. De asemenea, uleiul esențial de rozmarin de bună voie pentru masaj, deoarece acesta stimuleaza circulatia sangelui pielii și are un efect tonifiant. În general, aceste Uleiuri nu trebuie să fie utilizate pentru a evita iritarea pielii în formă pură, dar, în schimb, întotdeauna, bază de ulei neutru diluat.

Dușuri și căzi de baie

Exact la fel, aplicații de hidroterapie ca o simpla schimbare poate să ia un Duș de a contribui la Kneipp îmbunătățirea structurii pielii. Căci comutarea între apă caldă și rece are hemoragie prin fördernen efect și de a face pielea mai supla si întinsă acționează. Este important bedachtes de acțiune nu este, cu toate acestea, în acest caz, nu cheltui inutil ciclu și pentru a evita consecințele negative pentru sănătate. În plus, temperatura trebuie să fie nici prea rece, nici prea cald, pentru a slăbit tesutul Conjunctiv nu lași în plus.

foto34

În plus, sare de mare-frecarea este un dovedită aplicație pentru celulita, pentru că datorită sare veche de piele, indeparteaza matreata, toxinele și lipsit de pielea vizibil netezite. Pentru aceasta, patru linguri de sare de mare, de bună calitate , amestecat cu o lingura de Ulei (de exemplu, ulei de măsline, nucă de cocos sau ulei de migdale). Peeling facial masând apoi, în timp ce a lua un duș cu mâinile sau cu o mănușă specială circulare pe zonele afectate ale pielii cu apă caldă și clătiți bine.

Dovedit remediu popular: zatul de cafea și cartofi

Sigur și ieftin remediu reprezintă rece sau abia de cafea calda set, deoarece acest lucru este, de asemenea, stimuleaza circulatia sangelui si are un efect дегидратирующее. În plus, cafea activeaza metabolismul, ceea ce contribuie la pierderea de grăsime celulita și, astfel, un sprijin semnificativ poate fi. Pentru aplicarea a trei linguri de zatul de cafea amestecat cu o lingura de ulei de măsline și, după un duș circulare pe pielea zonelor afectate ale corpului masat. După aproximativ trei minute, amestecul se spală cu apă caldă și rece alternativ îndoire circulator suplimentar.

La fel de cald de cartofi poate fi înfășurare sunt utile pentru a reduce anxietate urme de lovituri. Pentru a face acest lucru de trei-patru fierte cartofi zdrobit, și în funcție de necesități, pe coapse, Fese, umeri sau abdominale se răspândească. Apoi, masa cu folie de plastic sau bumbac mâna tesatura este fix, aproximativ o oră pe piele, precum și în cele cu atenție spălat.

Sare шюсслера celulita

Pentru a lupta cu adancituri de pe picioare, abdomen, coapse și brațe, pot fi de sare шюсслера un sprijin eficient. Deoarece în țesutul conjunctiv multe cazuri, există o slăbiciune, ar trebui să fie atenți atunci când alegerea de sare în faptul că aceasta are un efect de restaurare și tonic. În special în materie Silecea (nr. 11), care în medicina tradițională, de asemenea, ca „диатомовая earth”, cunoscut și ca sare a pielii, părului, unghiilor și a țesutului conjunctiv se referă și, prin urmare, vine.

În afară de Silecea bine se potrivesc de sare, care au un efect pozitiv asupra metabolismului. Pentru a face acest lucru, în special, de sodiu phosphoricum (sare nr. 9), care poate duce la probleme de sănătate în urma Закисления organismului la utilizarea în cont. Acest lucru asigură echilibrul acizi si baze și stimulează metabolismul, în plus, el trebuie să valorilor, inclusiv, pofta de Dulce și gras de atenuare, și, prin urmare, este un suport bun în eliminarea excesul de greutate și conținut ridicat de grăsimi în Sânge.